Un Desig ... des de Montserrat.


Caminant en silenci, per descobrir la muntanya, i el meu jo.Benvinguts, acomod@'t i...
El Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, ens delecta amb formacions de fantasia, atresora camins que sedueixen, valls de somni, panoràmiques inimaginables, coves per descobrir, flora en abundància, fauna a l'aguait, ermites que sorprenen i la culminació espiritualment escenificada al Santuari de Nostra Senyora de Montserrat ... d'història inabastable.

   Per començar el meu blog ... No m'imagino res millor, del que sòl fer normalment. 
Una espelma i un Desig...

La meva humil aportació tracta de transmetre a qui pugui interessar, la informació que he anat acumulant amb el pas del temps, sobre aquesta singular muntanya.
    Les innombrables i inesgotables fonts d'informació que l'envolten, afegit a grans dosis d'aventura, m'han ajudat a obtenir les meves pròpies experiències. Vivències que he plasmat en belles imatges i reduïts textos, per compartir ... La resta depèn de tu.  
 Aquest és un mapa orientatiu de les rutes més destacades, que en successives entrades aniré detallant. Desgranant rutes per zones, amb l'ajuda d'alguna imatge.

Per accedir a canals o via ferrada, acolorides en blau, cal obtenir informació sobre la ruta. Són vies exigents que de vagades necessiten equipament especial o el seu accés estigui regulat.

El contingut d'aquest bloc, no s'ha de considerar informació suficient per compartir o realitzar les activitats descrites. Hem d'avaluar la nostra capacitat, coneixement del medi i equipament per afrontar-les. L'autor d'aquest blog, no es fa responsable de les conseqüències derivades del mal ús, de la informació que aquí apareix.